Εξοπλισμός

Οπτική οξύτητα
Μια ολοκληρωμένη σειρά από ελέγχους Οπτική οξύτητας
που περιλαμβάνει ETDRS, διαγράμματα Contrast Sensitivity και στερεοσκοπική όραση

Αυτόματη διάθλαση | Μέτρηση προσαρμογής | Μέτρηση διαθλαστικών εκτροπών
Visionix L80 ARK Topo / Wave +

Το Visionix L80 ARK Topo / Wave + είναι ένα πολύ-εργαλείο αξιόπιστο που δίνει ακριβείς και ιδιαίτερες μετρήσεις.ur practice.

Σημεία κλειδιά:

– Αυτόματη εστίαση και αριστερά και δεξιά κίνηση
– Βασισμένο στη Wavefront technology
– Μέτρηση σε μικρή κόρη (min. 2 mm)
– Καθολική καταγραφή διαθλαστικών εκτροπών

Παχυμετρία | Αστιγματισμός κερατοειδούς | Ανάλυση Δακρυικής στιβάδας
Σύστημα Ψηφιακής Φωτογραφίας και Βίντεο

Haag Streit IM 900 με λογισμικό Eyesuite

Το ΙΜ 900 είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα για την BQ-900 που περιλαμβάνει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό για φωτογράφιση ή βιντεοσκόπηση. Το IM 900 συνοδεύεται από το πρόγραμμα EyeSuite της Haag-Streit για τη μεταφορά, αποθήκευση και επεξεργασία εικόνας καθώς και αδιάλειπτη φωτογράφιση / image capture

Διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες

Freeze Technology: Συλλαμβάνει την εικόνα ακριβώς την στιγμή που ο γιατρός ενεργοποιεί το trigger

History trigger: Όχι μόνον συλλαμβάνει την εικόνα που έχει επιλέξει ο γιατρός αλλά εγγράφει και τα τελευταία δευτερόλεπτα της εξέτασης, επιτρέποντας στον γιατρό να επιλέξει την καταλληλότερη εικόνα.

True Aperture: Μοναδικό χαρακτηριστικό του απεικονιστικού συστήματος της Hagg-Streit. Επιλογή διαφράγματος που επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο τους βάθους πεδίου

Easy touch: Με ένα απλό άγγιγμα του κουμπιού που βρίσκεται μπροστά στο joystick ενεργοποιείται η σύλληψη της εικόνας

Οπτική Βιομετρία (laser)

Υπολογισμός ενδοφακού για επέμβαση Καταρράκτη και Διαθλαστική Φακών
LENSTAR 900 Haag Streit

To LENSTAR είναι αξιοσημείωτα ένα εύχρηστο και ολιστικό IOL πολύ-εργαλείο το οποίο δίνει εξαιρετικά ακριβείς μετρήσεις μήκους άξονα, βάθος θαλάμου και πάχος φακού με οπτική βιομετρία. Ταυτόχρονα, διαθέτει διπλή ζώνη με το μοναδικό χαρακτηριστικό αυτοκερατομετρίας που είναι ακριβής και ομοιόμορφα συνεπής. Το LENSTAR είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους χειρουργούς που στρέφονται προς δακτυλιοειδείς και άλλες premium IOLs όπου τα εξαιρετικά ακριβή αποτελέσματα είναι κρίσιμοι παράγοντες για την επιτυχία

Ανάλυση τμήματος Anterior
DRI OCT TRITON plus

Αξιολογεί:

 • τη δακρυική στιβαδα στη ξηροφθαλμία,
 • τον κερατοειδή, παχυμετρία, ανύψωση, επιθήλια επίστρωση κοκ.
 • το σύμπλεγμα ίριδος-φακού και γωνική ανάλυση για γλαύκωμα και άλλες ανωμαλίες

Εξέταση Οπτικού Πεδίου- Γλαύκωμα
(Occulus Centerfield)

Τοπογραφία Κερατοειδούς – Οφθαλμική Αμπερομετρία – Wavefront
Συσχετίζοντας οπτικά προβλήματα με την ανατομία του οφθαλμού

SWEPT SOURCE DRI OCT plus TOPCON

Η εταιρεία Topcon είναι η πρώτη στον κόσμο που εισήγαγε συνδυασμένη τεχνολογία Swept Source OCT για πρόσθιο και οπίσθιο τμήμα του ματιού, με το μηχάνημα DRI OCT Triton. Ενσωματώνει υψηλής ανάλυσης πλήρες χρωματικό φάσμα και απεικονιστική μονάδα FA & FAF

Το Swept Source OCT παρέχει μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με το συμβατικό OCT. Λόγω της βελτιστοποιημένης σάρωσης φωτός σε μεγαλύτερα μήκη κύματος (1,050nm), η διείσδυση στα βαθύτερα στρώματα του ματιού είναι πολύ καλύτερη. Επιπλέον, αυτό το φώς σάρωσης διαπερνά καλύτερα μέσω καταρράκτη, αιμορραγίες, αιμοφόρα αγγεία και τον σκληρό χιτώνα. Η ταχύτερη σάρωση παγκοσμίως με 100,000 A-Scans το δευτερόλεπτο.

Η σχεδόν διπλάσια ταχύτητα σάρωσης σε σύγκριση με το Topcon SD OCT, αποφέρει πολύ περισσότερες σαρώσεις για μια εικόνα B-scan, που συνοδεύονται από υποστηρικτικές φωτογραφικές πληροφορίες για τη βέλτιστη απόδοση και ποιότητα της διάγνωσης.

Η υψηλή διείσδυση φωτός με το Swept Source μπορεί εύκολα και καθαρά να διακρίνει βαθιές επιστρώσεις του οφθαλμού όπως χοριοειδή και σκληρο. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα του Swept Source είναι η δυνατότητα με μια σάρωση να διακρίνει το υαλοειδές και χοριοειδή. Έτσι εκμηδενίζεται ο χρόνος που μέχρι πρότινος απαιτούνταν για ξεχωριστές σαρώσεις. Το μηχάνημα Topcon DRI OCT Triton ενισχύει την απεικόνιση των εξωτερικών δομών του αμφιβληστροειδούς και τις βαθιές παθολογίες. Ανιχνεύει αυτόματα 7 όρια μεταξύ άλλων την επαφή χοριοειδούς-σκληροειδούς. Η Β-σάρωση των 12mm καλύπτει τη περιοχή ωχράς και τον οπτικό δίσκο. Μέσω πολυχρωματικής επιλογής λειτουργίας το Topcon DRI OCT Triton παρέχει μια ζωντανή, μη μυδριατική απεικόνιση ενώ χρησιμοποιεί ένα πολύ χαμηλής έντασης φλας. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό είναι το τέλειο εργαλείο εντοπισμού σαρώσεων μέσα στο μάτι με τη πατέντα TOPCON’s Pinpoint RegistrationTM.

Το DRI OCT Triton Plus διαθέτει ένα μεγάλο εύρος επιλογών διάγνωσης, πολλαπλές λειτουργίες χρήσης, Φλουρο-αγγειογραφία (FA) και Αυτοφθορισμό (FAF) για περαιτέρω διαγνωστικές δυνατότητες.

Είναι η πρώτη φορά που όλα αυτά τα στοιχεία και οι εφαρμογές παρέχονται με επιτυχία από ένα μηχάνημα Swept Source OCT.

ULTRASOUND b-SCAN
EZ SCAN SONOMED

Εξοπλισμός Laser
Nd Yag Laser- Lightmed

 • Καψουλοτομή
 • Ιριδεκτομή
 • Floaterectomy
 • Suturectomy

532nm Green Laser Iridex

 • Οπές Αμφιβληστροειδούς
 • Οίδημα Ωχράς
 • Διαβητική Αμφιβληστροειδοπάθεια
 • Απόφραξη Φλεβών
 • Τραμπεκουλοπλαστική Laser για Γλαύκωμα

Επικοινωνια

Θέλετε Συμβουλές και τη βοήθεια ειδικού;

Share This